Toate genurile de manga-uri le veti gasi aici! >_< Dar nu numai...
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Toate genurile de manga-uri le veti gasi aici! >_< Dar nu numai...

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Ce costum ti se potriveste de Halloween?

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Loveless

Loveless

Puncte : 81
Reputatie : 0
Data de inscriere : 11/12/2009
Localizare : Japan

Ce costum ti se potriveste de Halloween? Empty
MesajSubiect: Ce costum ti se potriveste de Halloween?   Ce costum ti se potriveste de Halloween? Icon_minitimeVin Dec 18, 2009 12:47 am

Click aici pt a face testul ---> http://www.clopotel.ro/funny/teste/test-Ce_costum_ti_se_potriveste_de_Halloween-252.html

Uuuh asta chiar ma intereseaza! Sper numai sa nu imi iasa o zana sau ceva de genu =))

Mi-a iesit asa:
"Ai nevoie de un costum? Ce spui sa te deghizezi intr-o pisica? Gandeste-te putin: imbracata in piele, vei atrage atentia tuturor. Piele, miscari senzuale, femme fatale. Fara tine petrecerea de Halloween nu va fi completa."

OMG!! Nu`mi placeeeeeeeeeeee
Sus In jos
**AnNa**

**AnNa**

Puncte : 6
Reputatie : 0
Data de inscriere : 01/03/2010
Varsta : 32
Localizare : Micul Paris

Ce costum ti se potriveste de Halloween? Empty
MesajSubiect: Re: Ce costum ti se potriveste de Halloween?   Ce costum ti se potriveste de Halloween? Icon_minitimeLun Mar 01, 2010 10:02 pm

Ai nevoie de un costum? Ce spui sa te deghizezi intr-o pisica? Gandeste-te putin: imbracata in piele, vei atrage atentia tuturor. Piele, miscari senzuale, femme fatale. Fara tine petrecerea de Halloween nu va fi completa.

*chiar pisica mi-ar placea Smile
Sus In jos

Ce costum ti se potriveste de Halloween?
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Toate genurile de manga-uri le veti gasi aici! >_< Dar nu numai... :: CAFENEA :: Quizuri-
Mergi direct la: