Loveless
Mesaje : 45 Puncte : 81 Reputatie : 0 Data de inscriere : 11/12/2009 Localizare : Japan
| Subiect: Ce costum ti se potriveste de Halloween? Vin Dec 18, 2009 12:47 am | |
| Click aici pt a face testul ---> http://www.clopotel.ro/funny/teste/test-Ce_costum_ti_se_potriveste_de_Halloween-252.htmlUuuh asta chiar ma intereseaza! Sper numai sa nu imi iasa o zana sau ceva de genu =)) Mi-a iesit asa: "Ai nevoie de un costum? Ce spui sa te deghizezi intr-o pisica? Gandeste-te putin: imbracata in piele, vei atrage atentia tuturor. Piele, miscari senzuale, femme fatale. Fara tine petrecerea de Halloween nu va fi completa." OMG!! Nu`mi placeeeeeeeeeeee | |
|
**AnNa**
Mesaje : 6 Puncte : 6 Reputatie : 0 Data de inscriere : 01/03/2010 Varsta : 32 Localizare : Micul Paris
| Subiect: Re: Ce costum ti se potriveste de Halloween? Lun Mar 01, 2010 10:02 pm | |
| Ai nevoie de un costum? Ce spui sa te deghizezi intr-o pisica? Gandeste-te putin: imbracata in piele, vei atrage atentia tuturor. Piele, miscari senzuale, femme fatale. Fara tine petrecerea de Halloween nu va fi completa. *chiar pisica mi-ar placea | |
|